همگرایی هنر و تکنولوژی هیچگاه تا به این حد نبوده است. از بازدید آنلاین موزهها تا استفاده از بلاکچین برای دستیابی به سطح جدیدی از شفافیت در مورد تاریخ یک اثر هنری، استارتاپهای هنری کمک میکنند که موزهها و آثار هنری در دسترس مخاطبان وسیعیتری قرار گیرند. همزمان، این استارتاپها ، هنر را زنده نگه میدارند و الهام بخش بسیاری از هنرمندان برای ارائه کارهایی هستند که عاشق آنند. در ادامه به ۵ استارتاپ هنری در قاره اروپا می پردازیم.
۱- artland
آرت لند با هدف تسهیل خرید آثار هنری در سال ۲۰۱۶ تاسیس شد. این استارتاپ دانمارکی یک اپلیکیشن بازار هدف را معرفی کرد که مجموعه داران و معامله گران میتوانند در کنار یکدیگر به خرید و فروش آثار هنری بپردازند. علاوه بر این شما میتوانید به صورت سه بعدی از نمایشگاه های هنری دیدن کنید، برای گالریها یا دیگر مجموعه داران مستقیما پیام بفرستید و از محتوای غنی در مورد آثار هنری استفاده کنید. این اپلیکیشن راه کاملا جدیدی برای زیستن در دنیای هنر در عصر شبکهها اجتماعی ارائه میدهد.
۲-Artomatix
آرتوماتیکس میخواهد به کمک هوش مصنوعی آینده طراحی سه بعدی را متحول کند. این استارتاپ نرم افزاری را توسعه داده که بسیاری از جنبههای تولید محتوای سه بعدی را به صورت اتوماتیک در میآورد و در نتیجه زمان تولید آن را تا ۸۰ درصد کاهش میدهد. این نرم افزار میتواند در صنعت سینما، صنعت بازیهای ویدیویی، تولید نمونههای صنعتی یا طراحی داخلی مورد استفاده قرار گیرد. استارتاپ آرتوماتیکس از زمان شروع به کارش در سال ۲۰۱۴ تا کنون موفق به جذب ۱۰ میلیون یورو سرمایه شده است.
۳-culturaliv
استارتاپ کالچرالیو پورتالی فرهنگی ایجاد کرده است که میتوانید در آن جدول زمان بندی همهی نمایشگاه آینده و در حال اجرای موزهها وگالریهای سرتاسر دنیا را ببینید. این پرتال در حال حاضر برای شهرهای پاریس، لندن، نیویورک، لسآنجلس و مادرید در دسترس است. کالچرالیو برای مخاطبان محلی و بین المللی امکان اشتراک گذاشتن نمایشگاه مختلف، خرید بلیط ، دعوت دوستان و به اشتراک گذاری نظرات و امتیاز دهی به نمایشگاه ها را ممکن میکند.
۴-Monart
استارتاپ مونارت بلاکچین را وارد دنیای هنر میکند. مونارت در وهله اول به عنوان یک پلت فرم برای کشف، به اشتراک گذاشتن و سرمایه گذاری در جامعههنری عمل میکند. اما میتواند میزبان تجربههای جدیدی در دنیای هنر مثل نمایشگاههای سه بعدی، واقعیت افزوده، واقعیت مجازی، جشنوارههای کشف هنری و … باشد. همچنین توکنهای امنیتی این پلت فرم بازار خرید فروش آثار هنری را امنتر سازد. این پلت فرم که تازه در سال ۲۰۱۸ راه اندازی شده است موفق شده جایزه پروژه سال را در جشنواره ICO پاریس برنده شود.
۵-SprayPrinter
استارتاپ اسپری پرینتر رباتی نقاش توسعه داده که قادر است از سطوح مختلف بالا رود و تصاویر را در هر سایزی بر روی سطوح گوناگون نقاشی کند. این ربات طوری طراحی شده است تا هم توسط هنرمندان آماتور خانگی و هم نقاشان خیابانی مورد استفاده قرار گیرد و بتواند هر طرحی را به یک نقاشی دیواری با هزینه و زمان بسیار اندک تبدیل کند. این استارتاپ که برنده مسابقات techchill در سال ۲۰۱۷ شده است، به شهرها کمک میکند تا تبدیل به گالریهای بزرگ هنری شوند و در شادی و رفاه اجتماعی بهبود یابد.
مطالب مشابه:
۵ استارتاپ فعال در صنعت حمل و نقل
۵ استارتاپ که نگاه ما به صنعت غذا را تغییر دادند
۱۰ استارتاپ اجتماعی برتر در قاره اروپا
۱۰ استارتاپ اروپایی برتر فین تک
۷ استارتاپی که با بازاریابی محتوا به رشدی خیره کننده دست یافتند